Kursusbeskrivelse | Introduktion til den nye EFQM Model
– en god guide til virksomhedsledelse

Bliv klogere på den nye EFQM Model

HVAD BYDER KURSET PÅ?

Et overordnet ledelsessyn, der gennem praksis fremmer sammenhæng, mening og en koblet organisation.

Kurset bygger på en målrettet og interaktiv gennemgang af nyheder og klassiske dyder i den seneste version af EFQM Modellen. Der bliver lagt vægt på dels at lære de enkelte elementer og deres mening i forhold til at skabe sammenhængende og meningsfyldt ledelse. Et vigtigtig perspektiv og praksis er at kunne synliggøre og arbejde med, hvordan organisatoriske koblinger er nyttige i en verden, der stiller større krav, end en klassisk ”siloorganisation” kan magte. I den seneste revision integreres aktuelle temaer som digitalisering, cirkulær økonomi, nye former for tidssvarende lederskab og kultur. Det er en interessentbaseret forretningsmodel, der gør det mere klart og enkelt at tage de rette balancerede beslutninger (Stakeholder Leadership) i forhold til spørgsmålet: Hvem skal have hvor meget?

Globalisering er et rammevilkår, og ikke mindst etik og værdier har en plads i forhold til at skabe levedygtige virksomheder, da et blakket omdømme kan være med til at skabe stor skade og en hindring for at blive excellent. Kurset viser, hvordan disse perspektiver materialiserer sig organisatorisk.

EFQM anerkender også den rolle, som organisationer kan spille med hensyn til at støtte FN’s mål, herunder De Forenede Nationers Global Compact (2000) og FNs 17 verdensmål. Disse mål har også bidraget til at forme den seneste udgave af EFQM Modellen Det er vigtigt at pointere, at EFQM Modellen sigter på at integrere disse ydre tendenser ind i virksomhedens ledelse, processer, metoder, adfærd og kultur.

EFQM (European Foundation of Quality Management) blev stiftet i 1988 af førende europæiske virksomheder med den klare målsætning om at skabe en konkurrencemodel, som ledere kunne spejle deres virksomheder i og derved få inspiration fra de bedste virksomheder i Europa med fokus på en mere moderne måde at drive ledelse på. Den nye EFQM Model byder således på 25 års erfaring som en samlende ledelsesmodel, der understøtter bedre eksekvering og transformation. EFQM Modellen bliver anvendt af mere end 50.000 virksomheder på verdensplan.

ER DETTE KURSUS RELEVANT FOR DIG?

Har du ansvar for en organisations transformation, strategi eller operationelle optimering? Eller står du midt i et personligt lederudviklingsforløb, hvor du ønsker at øge din viden om organisatorisk sammenhængskraft og relationen mellem lederskab, organisatoriske adfærd og resultatopnåelse? Så kunne dette kursus være en oplagt mulighed for at opnå ny viden. En viden, der er skabt af ledere til ledere og indeholdt i den nye EFQM Model. En viden der også har vist sig nyttigt som et supplement til andre lederuddannelser.

HVEM VIL FÅ STØRST UDBYTTE UD AF KURSET?

Ledere med mindst 5 års erfaring med visionen om at skulle transformere bestyrelsens mål og ambitioner til praksis.

VÆR EN AF DE 10 FØRSTE TILMELDTE

De første 10, der tilmelder sig kurset får uden beregning tilbudt 1,5 times individuelt møde hos Excellence Danmark inden kurset. Her kan den enkelte komme tættere på EFQM Modellens anvendelse i egen sammenhæng gennem dialog med Allan Ahrensberg.

Reserver eller tilmeld dig ved at sende din anmodning til kursus@excellencedanmark.dk

PRAKTISKE OPLYSNING

Underviser
Kasper Mühlbach / Direktør i EVALUESENSE
EFQM Global Award Assessor
IRCA-certified Lead Auditor (2019)
QMS (2015)

Allan Ahrensberg / Direktør i Excellence Danmark
Excellence Facilitator

Sted
IDA Conference, Kalvebod Brygge 31-33, 1780 København V

Introduktionspris 2020
13.500 kr. ex. moms. Kurset afholdes som eksternat.

Download
Den nye EFQM Model (fri download) på dansk via dette link.

ØNSKER DU AT VIDE MERE?

Er du interesseret i en mere personlig samtale, så er du meget velkommen til at tage direkte kontakt på

+45 53 60 25 60
ALLAN@EXCELLENCEDANMARK.DK