STRATEGISK UDVIKLING

HVAD

Med udgangspunkt i eksisterende organisatorisk ydeevne handler det om at få skabt klarhed over den fremtidige organisatoriske sammenhæng med hensyn til mission, vision, strategier, intentioner fra bestyrelse, forretningsfokus og finansiel prioritering.

HVORDAN

Design af og konkrete beslutninger for den kommende organisatoriske udvikling herunder de helt nødvendige tiltag med hensyn til afvikling og udvikling.

LEDERSKAB

Beslutning og psykologisk kontrakt i ledelsen med hensyn til adfærd, der optimalt vil understøtte den kommende strategiproces.

RESULTAT

En meningsfyldt og dybfølt forståelse i ledergruppen for den indsats (Strategisk Hvad og Hvordan) ledelsen og organisationen kommer til at skulle udføre i udviklingen fra den nuværende realitet til at kunne høste værdien af det fulde potentiale, der er i markedet.
Strategiplanen er blevet grundigt vurderet med hensyn til sammenhæng og kultur i virksomheden med det mål at gøre implementering så elegant som mulig.
Læs meget mere om tankerne bag strategisk udvikling her.

Carsten Bo Pedersen, Adm. direktør i Vikan

”Vikan har af flere omgange arbejdet sammen med Allan Ahrensberg i forbindelse med udarbejdelse og implementering af ny strategi.
Allans facilitering og strategiske tankegang har haft afgørende indflydelse på vores strategiplaner, herunder ikke mindst vores turnaround-strategi fra 2009/10, hvor der var behov for en markant nytænkning af strategi og udviklingsområder.
Strategiplanen var stærkt medvirkende til en succesfuld turnaround og efterfølgende kontinuerlig lønsom vækst.
Allans engagement og vedholdenhed er i særklasse. Dette medvirkende til en solid forankring af strategi og planer, som fortsat i dag udgør rygraden i vores forretning.”

Ønsker du at vide mere?

Er du interesseret i en mere personlig samtale, så er du meget velkommen til at tage direkte kontakt på

+45 53 60 25 60
allan@excellencedanmark.dk