Kommerciel bæredygtighed
Indbagt i EFQM-Modellen siden 1988

Bestyrelse og direktion har den spændende opgave at kunne balancere virksomhedens mål og konkrete resultater, så det giver tillid hos de vigtigste interessenter. Få viden og erfaring om kommerciel bæredygtighed, en sag for EFQM netværket af europæiske virksomheder siden 1988.

Få den sidste EFQM Model på dansk her (gratis download).

Har du og din virksomhed behov for viden i form af foredrag, seminarer eller kurser, så kontakt allan@excellencedanmark.dk og jeg vil trække på 25 års erfaring og praksis, der normalt giver genklang til balanceret lederskab, der holder på den lange bane. Med mindre virksomhedens grundlag er en pop-up butik!

ØNSKER DU AT VIDE MERE?

Er du interesseret i en mere personlig samtale, så er du meget velkommen til at tage direkte kontakt på

+45 53 60 25 60
ALLAN@EXCELLENCEDANMARK.DK