Den nye Excellence Model
fra EFQM er landet – nu på dansk!

”Hvad holder dig vågen om natten?” er et af de mange spørgsmål, som CEOs i Europa og Mellemøsten har svaret på i forbindelse med udviklingen af den nye Excellence Model fra EFQM. Sammen med trends, verdensomspændende udfordringer, herunder FNs verdensmål, erfaringer fra organisationer, der har opnået Excellente resultater, strategieksekvering og præstationsevne, er der skabt en fornyelse og aktualisering af EFQM Modellen.

Den nye model er en effektiv guide til ledelse af præstation og transformation for private og offentlige organisationer, der ønsker at finde deres optimale resultatskabelse i en livlig verden.

Kunsten er at kunne skabe den organisatoriske kapacitet og spændstighed, der leverer resultater agilt og adaptivt, hvilket naturligvis er og kan opleves komplekst. Her kan EFQM Modellen være til stor hjælp for organisationens ledere og medarbejdere. Ved at skabe handlinger ud fra et kompetent overblik understøtter modellen en højeffektiv præstation og transformation, der viser grundlæggende dygtighed mere end tilfældigt kaos.

Excellence Danmark har oversat den nye EFQM Model til dansk, og du kan få meget mere at vide ved at downloade en gratis version via dette link

Her kan du også orientere dig om, hvordan du kan komme til at mestre at lede din organisation endnu bedre med mening og nytænkning samt med ambitionen om at skabe en vedvarende og værdiskabende organisation. Læs mere på Excellence Danmark under fanebladet Excellence – Hvorfor?

Excellence Danmark stiller rådgivning til rådighed, der bygger på mere end 25 års praktisk erfaring med EFQM Modellen og de forskellige organisatoriske greb, der er og kan være relevante for danske organisationer.

En genvej til det aktive og meningsfyldte arbejde, den excellente organisation og den gode nattesøvn.

ØNSKER DU AT VIDE MERE?

Er du interesseret i en mere personlig samtale, så er du meget velkommen til at tage direkte kontakt på

+45 53 60 25 60
ALLAN@EXCELLENCEDANMARK.DK