Balanced Scorecard er ude af balanceBalanced Scorecard-metoden har for mange virksomheder været en god støtte til at opbygge deres målstyring.
Balanced Scorecard-metoden fokuserer på følgende målområder: Finans, kunder, processer og organisatorisk kapacitet. Alt i alt fornuftige resultatområder.
Baseret på 25 års erfaring med excellent virksomhedsstyring hos mere end 50.000 europæiske virksomheder mangler der i dagens forretningsverden perspektivet samfundsresultater, som indeholder det vigtige målepunkt: Omdømme. Et ømt punkt for en del virksomheder i øjeblikket.
Hvis dette resultatmål og dets udvikling ikke er på tavlen og bliver taget alvorligt, kan man med lynets fart reducere egenkapitalen, skabe kundeflugt og berede vejen for en virksomhedslukning.
Vil I som ledere og bestyrelse sikre at have det rette instrumentbræt, der kan visualisere den rette position og tage midler i brug til at sætte den rette kurs, er Excellence Modellen med den firedobbelte bundlinje et godt instrument.
Excellence Modellen er opbygget, så man som ledelse og bestyrelse kan få indsigt i sammenhængen mellem indsatser og resultater. Det kan hjælpe på virksomhedens spændstighed som organisation!
Få indsigt ved at downloade Excellence Modellen via dette link og se på opbygningen af resultatområderne for en organisation.
Vil du have viden om, hvordan din organisation i praksis kan mestre den excellente tænkning til ambitiøs ledelse og snorlige styring, så tag kontakt til Excellence Danmark. Vi har kørt de første 20.000 timer med Excellence metoden og har uddannet mere end 2.000 ledere allerede.

Ønsker du at vide mere?

Er du interesseret i en mere personlig samtale,
så er du meget velkommen til at tage direkte kontakt på

+45 53 60 25 60
allan@excellencedanmark.dk