Den firedobbelte bundlinjeNår enøjet indtjeningsfokus styrer virksomheden ud af kurs. Få det nye kompas til virksomhedsstyring- og ledelse som fri download!
Tænk, hvis et kompas kun kunne vise mod øst? Hvordan skulle man så effektivt kunne navigere over Atlanterhavet med containerskibe – eller lette fra Kastrup Lufthavn med visheden om at lande på rette destination?
Virksomhedsstyring og -ledelse har haft en tid, hvor de finansielle resultater har været den fortrukne kurs. Nye vinde blæser. Bestyrelser og topledere kan derfor med fordel anvende nye metoder til at monitorere mod flere horisonter og lægge den rette balancerede kurs!
Aktuelt er virksomhedens omdømme en parameter, som virksomhedsstyringen skal kunne håndtere som resultat- og indsatsområde. Bliver en virksomheds omdømme sat over styr, mister omgivelserne tilliden til virksomheden. Det sætter konkurrenceevnen i slingrekurs.
Tusindvis af de bedste ledere og virksomheder i Europa var fremsynede, da de for 25 år siden lagde grundlaget for den europæiske model for virksomhedsstyring og -ledelse: Excellence Modellen, hvor de introducerede den firedobbelte bundlinje. Den firedobbelte bundlinje stiller krav til virksomheden om at kunne fremvise synlige resultater i relation til: kundetilfredshed, medarbejdertilfredshed, økonomi og samfundsresultater – med særligt fokus på omdømme. Excellente ledere og -virksomheder formår i dag at anvende kompasset og navigere elegant med deres organisation, så der hele tiden er den rette balance på den firedobbelte bundlinje!
Lær mere om at ”Opretholde fremragende resultater” for virksomheder og organisationer, der ønsker at have en forretningsmæssig relevans fremover.  Du finder det i den danske oversættelse af EFQM Excellence Modellen (s. 8), som du kan downloade kvit og frit ved at anvende nedenstående link.
Find dit kompas og giv det videre i dit netværk.
FRI DOWNLOAD 

Ønsker du at vide mere?

Er du interesseret i en mere personlig samtale,
så er du meget velkommen til at tage direkte kontakt på

+45 53 60 25 60
allan@excellencedanmark.dk